Sjajni hrvatski olimpijci do rekorda usprkos ‘sabotiranju’ države i HOO-a

SJAJNI HRVATSKI SPORTAŠI osvojili su na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru rekordnih deset medalja, što je bila gornja granica najoptimističnijih prognoza.

Osim što je taj rezultat ostvarila relativno malobrojna delegacija od svega 88 sportašica i sportaša, važno je znati i da oni dolaze iz države u kojoj sportski sustav zapravo ne postoji, a ako i postoji sasvim je nakaradan.

Nije, stoga...

više informacija

Dvije skandalozne tvrdnje o veličanstvenoj utrci Damira Martina

GDJE JE PREVIŠE EMOCIJA, TU JE PREMALO PAMETI. Tako je i nakon senzacionalnog nastupa i srebrne medalje Damira Martina u finalu utrke samaca na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru izrečeno i napisano puno toga što bismo mogli nazvati – nepametnim.

Prva sasvim pogrešna teza, koju su izgovorili i neki novinarski „velikani“ koji misle da se jako dobro razumiju u veslanje i sport općenito, je ta da...

više informacija

Korak naprijed, natrag dva

POMALO IZNENAĐUJUĆOM POBJEDOM KOŠARKAŠA na kvalifikacijskom turniru u Torinu te naknadnim plasmanom hrvača Bože Starčevića, broj hrvatskih olimpijaca koji će nastupiti na Igrama u Rio de Janeiru zaključen je na 85.

Statistički gledano, time je nadmašen broj hrvatskih sportašica i sportaša koji su sudjelovali na OI u Atlanti 1996. (84) i Ateni 2004. (81), ali smo ostali daleko od uvijek željenih...

više informacija

Stranica 2 od ukupno 15 stranica

Prethodna Sljedeća