Od novih olimpijskih sportova u Tokijo će samo naše karatašice i karataši

JEDINI NOVI OLIMPIJSKI SPORT u kojem će Hrvatska imati predstavnike na OI 2020. u Tokiju je karate. To se s velikom vjerojatnošću može reći već sada, četiri godine prije sljedećih Igara.

Karate je, naime, jedan od najuspješnijih hrvatskih sportova i u našem se sportskom miljeu već dugo priželjkuje da uđe u olimpijski program. Zahvaljujući novim propozicijama, prema kojima će svaki domaćini Igara...

više informacija

Sjajni hrvatski olimpijci do rekorda usprkos ‘sabotiranju’ države i HOO-a

SJAJNI HRVATSKI SPORTAŠI osvojili su na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru rekordnih deset medalja, što je bila gornja granica najoptimističnijih prognoza.

Osim što je taj rezultat ostvarila relativno malobrojna delegacija od svega 88 sportašica i sportaša, važno je znati i da oni dolaze iz države u kojoj sportski sustav zapravo ne postoji, a ako i postoji sasvim je nakaradan.

Nije, stoga...

više informacija

Dvije skandalozne tvrdnje o veličanstvenoj utrci Damira Martina

GDJE JE PREVIŠE EMOCIJA, TU JE PREMALO PAMETI. Tako je i nakon senzacionalnog nastupa i srebrne medalje Damira Martina u finalu utrke samaca na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru izrečeno i napisano puno toga što bismo mogli nazvati – nepametnim.

Prva sasvim pogrešna teza, koju su izgovorili i neki novinarski „velikani“ koji misle da se jako dobro razumiju u veslanje i sport općenito, je ta da...

više informacija

Stranica 1 od ukupno 13 stranica

Sljedeća