Korak naprijed, natrag dva

POMALO IZNENAĐUJUĆOM POBJEDOM KOŠARKAŠA na kvalifikacijskom turniru u Torinu te naknadnim plasmanom hrvača Bože Starčevića, broj hrvatskih olimpijaca koji će nastupiti na Igrama u Rio de Janeiru zaključen je na 85.

Statistički gledano, time je nadmašen broj hrvatskih sportašica i sportaša koji su sudjelovali na OI u Atlanti 1996. (84) i Ateni 2004. (81), ali smo ostali daleko od uvijek željenih...

više informacija

Hoćemo li se uskoro morati boriti i protiv antidopinga?

VIŠEMJESEČNA SAGA OKO OPTUŽBI I SANKCIONIRANJA ruskih atletičara zbog sumnji u manipulacije sustavom antidopinške kontrole u njihovoj zemlji rezultirala je odlukom koju bismo, bez imalo zadrške, mogli nazvati – diskriminatornom.

Podsjetimo, još u studenome prošle godine Svjetska atletska federacija je zbog „sustavnog korištenja nedopuštenih sredstava i to u suradnji sportaša, tamošnjeg atletskog...

više informacija

Kad nema Blanke nema ni skokova preko dva metra

PITAJU ME OVIH DANA MNOGI što se to događa sa ženskim skokom u vis. Na zadnja dva mitinga Dijamantne lige pobijedila je 37-godišnja Španjolka Ruth Beitia s preskočenih 190 i 193 cm, otprilike na tim visinama skaču i sve ostale visašice iz svjetskog vrha, a skokovi preko dva metra čine nam se kao nešto daleko i sasvim nemoguće.

Najjednostavniji odgovor bio bi: To vam je zato što nema Blanke...

više informacija

Stranica 2 od ukupno 13 stranica

Prethodna Sljedeća