Hrvatski klub olimpijaca aktivan u savjetovanju o Nacionalnom programu športa 2019. - 2026.

18. 02. 2019. Zagreb

Upravni odbor Hrvatskog kluba olimpijaca na sjednici u Zagrebu otvorio je raspravu na temu "Nacrt prijedloga Nacionalnog programa sporta 2019. - 2026." kojeg je Središnji državni ured za sport otvorio za cjelokupnu javnost putem e-savjetovanja.

Članovi Upravnog odbora donijeli su zajedničke odluke te svoje prijedloge nadopuna "Nacionalnog programa sporta" poslali Središnjem...

više informacija

Veliki dan hrvatskog sporta i sjednica Skupštine Hrvatskog kluba olimpijaca

19. 12. 2018. Zagreb

U Zagrebu je večeras održan Veliki dan hrvatskog sporta. Ova godina bila je zasigurno jedna od najtrofejnijih za hrvatski sport uopće. Očekivano i sedmi put zaredom nagradu za najuspješniju sportašicu dobila je "Kraljica diska", Sandra Perković. Dvojbe nije moglo biti ni kod proglašenja najuspješnijeg sportaša jer ovo je bila zvjezdana godina za Luku Modrića.
Nagrade...

više informacija

Luka Modrić ispisao povijest u nogometu

03. 12. 2018. Pariz

Na ceremoniji dodijele France Footballa za najboljeg nogometaša u 2018. godini Luka Modrić dobio je "Zlatnu loptu" čime je kompletirao četiri najprestižnije nagrade u istoj godini.
Ovim priznanjem Luka je prekinuo desetogodišnju dominaciju virtuoza nogometa Cristiana Ronalda i Lionela Messija. Luka je prvi hrvat koji je dobio ovu nagradu,ali kapetan naše reprezentacije je i...

više informacija

Stranica 1 od ukupno 55 stranica

Sljedeća