Veliki dan hrvatskog sporta i sjednica Skupštine Hrvatskog kluba olimpijaca

19. 12. 2018. Zagreb

U Zagrebu je večeras održan Veliki dan hrvatskog sporta. Ova godina bila je zasigurno jedna od najtrofejnijih za hrvatski sport uopće. Očekivano i sedmi put zaredom nagradu za najuspješniju sportašicu dobila je "Kraljica diska", Sandra Perković. Dvojbe nije moglo biti ni kod proglašenja najuspješnijeg sportaša jer ovo je bila zvjezdana godina za Luku Modrića.
Nagrade...

više informacija

Luka Modrić ispisao povijest u nogometu

03. 12. 2018. Pariz

Na ceremoniji dodijele France Footballa za najboljeg nogometaša u 2018. godini Luka Modrić dobio je "Zlatnu loptu" čime je kompletirao četiri najprestižnije nagrade u istoj godini.
Ovim priznanjem Luka je prekinuo desetogodišnju dominaciju virtuoza nogometa Cristiana Ronalda i Lionela Messija. Luka je prvi hrvat koji je dobio ovu nagradu,ali kapetan naše reprezentacije je i...

više informacija

Članovi Upravnog odbora HKO na Izložbi o Franji Bučaru u Hrvatskom saboru

27. studenog. 2018. Zagreb

U sklopu dodjele Državne nagrade “Franjo Bučar” Hrvatski športski muzej postavio je u Hrvatskom saboru izložbu “Franjo Bučar 25.11.1866. – 26.12.1946.”

Ravnateljica muzeja, ujedno i dopredsjednica Hrvatskog kluba olimpijaca gđa Danira Nakić pozdravila je nazočne te ih upoznala s radom Hrvatskog športskog muzeja koji obzirom na postignuća hrvatskog sporta doista ima...

više informacija

Stranica 1 od ukupno 54 stranica

Sljedeća