Luka Modrić večeras je u Londonu proglašen najboljim nogometašem Svijeta!

24. rujna 2018. London

Biti će ovo jedan od najvećih datuma hrvatskog sporta u kojem će biti upisano..., Luka Modrić na tronu nogometnog Svijeta.
Na glamuroznoj dodjeli nagrada Fife u Londonu u konkurenciji najboljeg igrača Svijeta, Luka Modrić kući odnosi prestižnu nagradu što je po prvi put uspijelo jednom Hrvatu. Biti u konkurenciji s Cristianom Ronaldom i Mohamedom Salahom te biti pobjednik iznimno je priznanje njegovoj veličanstvenoj nogometnoj karijeri i životnoj priči koja će zasigurno nadahnuti mlade sportaše kako se upornošću, predanim radom i zacrtanim ciljem dolazi do zvjezdanih visina uspjeha...

Luka je svojim govorom u Londonu također pokazao svoju veličinu, a nadasve skromnošću te iskreninim zahvalama svima onima koji su mu pridonijeli u ovuj sjajnoj sezoni pa tako i treneru "Vatrenih", Zlatku Daliću koji je bio u publici i koji je bio u nominaciji za najboljeg trenera Fife.

Luka se na kraju s govornice obratio i milijunskim gledateljima diljem Svijeta na hrvatskom..." Volio bih pozdraviti moju Hrvatsku...."
Ponos u zraku bio je toliki da je i Zvonimir Boban pustio suzu....

Bravo, bravo Luka!

« Povratak