Aktivnosti Hrvatskog kluba olimpijaca

05.12.2023. Priština
Igor Boraska , član Upravnog odbora Svjetskog kluba olimpijaca i Hrvatskog kluba olimpijaca posjetio je Kosovski olimpijski odbor gdje je kao gost Predsednika Ismeta Krasniqi dao potporu i osnovne smjernice kako bi se i na Kosovu osnovao Kosovski klub olimpijaca.


27.11.2023. Zagreb
Iskrene čestitke članovima našeg Kluba na dobivenim godišnjim nagradama "Franjo Bučar" koja...

više informacija

Istanbul 15. - 17. rujna 2023.

U Istanbulu se održao treći godišnji forum Svjetske olimpijske asocijacije (WOA) na kojoj su ispred Hrvatskog kluba olimpijaca sudjelovali Igor Boraska, član Upravnog odbora WOA i Dubravko Šimenc.

Tijekom foruma organizirano je niz radionica kroz koje su olimpijci iz cijelog Svijeta razmjenjivali iskustva o radu u njihovim nacionalnim Olimpijskim klubovima, a sve u cilju širenja olimpijskih...

više informacija

Sjednica Skupštine HKO-a

Otočac 22. travnja 2023.

U Otočcu je održana redovna sjednica Skupštine Hrvatskog kluba olimpijaca na kojoj se raspravljalo o temama od iznimne važnosti za hrvatske olimpijce.

Osvrtom na novi Zakon o sportu pozdravljena je odluka Ministarstva sporta i turizma o usklađivanju Naknada za izvrsnost kao i o njihovim retroaktivnim isplatama s datumom stupanja na snagu Zakona o sportu s 01. siječnjem...

više informacija

Stranica 2 od ukupno 65 stranica

Prethodna Sljedeća