Otočac 24. 02. 2024.

U Otočcu je održana 5. redovna sjednica Skupštine Hrvatskog kluba olimpijaca na kojoj su se iznosili prijedlozi i odluke u svezi novog Zakona o sportu i Zakona o udrugama.

Jednoglasno je prihvaćen prijedlog Statuta HKO-a koji se uskladio s novim regulativama, a koji će biti predan Gradskom uredu za opću upravu na provjeru, kako bi se dobilo novo riješenje.

Tijekom sjednice otvorena je rasprava...

više informacija

Aktivnosti Hrvatskog kluba olimpijaca

05.12.2023. Priština
Igor Boraska , član Upravnog odbora Svjetskog kluba olimpijaca i Hrvatskog kluba olimpijaca posjetio je Kosovski olimpijski odbor gdje je kao gost Predsednika Ismeta Krasniqi dao potporu i osnovne smjernice kako bi se i na Kosovu osnovao Kosovski klub olimpijaca.


27.11.2023. Zagreb
Iskrene čestitke članovima našeg Kluba na dobivenim godišnjim nagradama "Franjo Bučar" koja...

više informacija

Istanbul 15. - 17. rujna 2023.

U Istanbulu se održao treći godišnji forum Svjetske olimpijske asocijacije (WOA) na kojoj su ispred Hrvatskog kluba olimpijaca sudjelovali Igor Boraska, član Upravnog odbora WOA i Dubravko Šimenc.

Tijekom foruma organizirano je niz radionica kroz koje su olimpijci iz cijelog Svijeta razmjenjivali iskustva o radu u njihovim nacionalnim Olimpijskim klubovima, a sve u cilju širenja olimpijskih...

više informacija

Stranica 1 od ukupno 64 stranica

Sljedeća