Tomislav Paškvalin - povjerenik Predsjednika RH za sport

Zagreb 31.05. 2024.

Tomislav Paškvalin, dopredsjednik Hrvatskog kluba olimpijaca imenovan je od strane Predsjednika Republike RH, Zorana Milanovića, povjerenikom za sport i odluka stupa na snagu 01. 06. 2024. godine.

Tomislav Paškvalin kao jedan od najtrofejnijih hrvatskih vaterpolista koji je osvajač dvije zlatne olimpijske medalje, pobjednik Svjetskog prvenstva, Svjetskog kupa, viceprvak...

više informacija

Danira Bilić dopredsjednica Hrvatskog kluba olimpijaca postaje članica Fibine Kuće slavnih

Mies 30.04. 2024.

Nakon iznimne sportske karijere i velikog doprinosa košarci kao sportski djelatnik, Danira Bilić dobila je potvrdu međunarodne košarkaške federacije Fiba, da postaje članica Kuće slavnih.
Iza ovog velikog priznanja stoje impresivni rezultati koje je Danira ostvarila na svom sportskom putu: triput proglašavana najboljom košarkašicom Europe (1988,1989, 1990),europsko srebro (...

više informacija

Otočac 24. 02. 2024.

U Otočcu je održana 5. redovna sjednica Skupštine Hrvatskog kluba olimpijaca na kojoj su se iznosili prijedlozi i odluke u svezi novog Zakona o sportu i Zakona o udrugama.

Jednoglasno je prihvaćen prijedlog Statuta HKO-a koji se uskladio s novim regulativama, a koji će biti predan Gradskom uredu za opću upravu na provjeru, kako bi se dobilo novo riješenje.

Tijekom sjednice otvorena je rasprava...

više informacija

Stranica 1 od ukupno 65 stranica

Sljedeća