Aktivnosti Hrvatskog kluba olimpijaca

05.12.2023. Priština
Igor Boraska , član Upravnog odbora Svjetskog kluba olimpijaca i Hrvatskog kluba olimpijaca posjetio je Kosovski olimpijski odbor gdje je kao gost Predsednika Ismeta Krasniqi dao potporu i osnovne smjernice kako bi se i na Kosovu osnovao Kosovski klub olimpijaca.


27.11.2023. Zagreb
Iskrene čestitke članovima našeg Kluba na dobivenim godišnjim nagradama "Franjo Bučar" koja je najviše priznanje Republike Hrvatske za iznimna postignuća i doprinos od osobitog značenja za razvoj sporta : Korneliji Kvesić, Josipu Reić i Damiru Polić. Damiru Šolman nagrada je dodijeljena posthumno za životno djelo.


21.11.2023. Zagreb
Ispred Hrvatskog kluba olimpijaca Marija Anzulović sudjelovala je na radionici o socijalno pravnom statusu sportaša u olimpijskim sportovima. Projekt je nastavak Erasmus + sport projekt EMPLOYS koji želi dati kvalitetne prijedloge za bolje uređenje radnopravnog statusa sportaša u olimpijskim sportovima.


28.10.2023. Otočac
U Otočcu je održana 4. redovna sjednica Skupštine Hrvatskog kluba olimpijaca na kojoj se raspravljalo o aktualnim temama u sportu i načinu na koji olimpijci svojim iskustvom i prijedlozima mogu pomoći u donošenju kvalitetnih rješenja za hrvatski sport. Negativno je prihvaćena vijest da Split nije dobio organizaciju Europskih igara 2027.g. te se razmatra ponovna kandidatura za 2031. godinu. Pohvaljena je suradnja s Hrvatskim olimpijskim odborom s kojim je dogovoreno da će svi članovi Hrvatskog kluba olimpijaca moći napraviti besplatan sistematski pregled s parter klinikom HOO-a, Croatia.


« Povratak