Croatian Sport and Health Tourism Forum

U Osijeku je od 11. - 13. listopada 2022. godine održan Croatian Sport and Health Tourism Forum na kojem je sudjelovala i naša proslavljena olimpijka te dopredsjednica Upravnog odbora Hrvatskog kluba olimpijaca Kornelija Kvesić.

Hrvatski klub olimpijaca ima dugogodišnju uspješnu suradnju s Kongresom sportskog turizma koji se ove godine održao u organizaciji Lux Promocije i suorganizaciji Glasa Slavonije i Aspire, a pod pokroviteljstvom Grada Osijeka, Ministarstva turizma i sporta RH, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU i Ministarstva zdravstva RH.

Cilj Croatian Sport and Health Tourisam Expo je ukazati na izniman značaj razvoja sportskih aktivnosti i infrastrukture za unaprijeđenje zdravlja i sporta, a posebno kod mlađih dobnih kategorija.

Gđa Kornelija Kvesić pozdravila je uvaženi skup ispred Hrvatskog kluba olimpijaca te tijekom izlaganja sudionicima pojasnila veliki značaj sporta u našem društvu. U suvremenom društvu tjelesna aktivnost osnova je za unaprijeđenje sveukupnog zdravlja i tjelesne kondicije.

« Povratak